L’Apolo Club Esportiu es converteix en la seu oficial de preparació física per a les oposicions policials

REDACCIÓ

L’Apolo Club Esportiu de Torredembarra ha estat seleccionat com la nova seu oficial per a la preparació física de les oposicions a Mossos d’Esquadra, Guàrdia Urbana i Policies Locals per a la província de Tarragona. Aquesta col·laboració, que es realitza en conjunt amb iOpos Academia, ofereix als opositors un espai completament adaptat i una metodologia d’entrenament personalitzada per assolir el màxim rendiment.

Amb 8.000 metres quadrats d’instal·lacions modernes i totalment equipades, l’Apolo Club ha adaptat les seves infraestructures per satisfer les necessitats específiques de les proves físiques. Els programes d’entrenament inclouen sessions de millora de velocitat, potència, força i resistència, així com un treball específic en els exercicis requerits, com el circuit d’agilitat, press banca i course navette.

Segons l’equip d’iOpos Academia, amb més de 20 anys d’experiència en la preparació d’oposicions per als cossos de seguretat, “la nostra filosofia és extreure el màxim rendiment de cada alumne amb trucs i millores personalitzades, per garantir el millor resultat possible”. A més, els opositors comptaran amb un test setmanal de seguiment individualitzat, per controlar el seu progrés i ajustar els entrenaments segons les seves necessitats.

Aquest acord consolida l’Apolo Club com un referent en la preparació d’oposicions a Tarragona, oferint als opositors no només un espai ideal per entrenar, sinó també un gran percentatge d’aprovats, gràcies a la qualitat de la preparació oferta.

Les sessions de preparació física comencen a partir d’aquest mes de setembre i les places per a aquests entrenaments són limitades, i l’Apolo Club fa una crida a tots aquells interessats a inscriure’s i aprofitar aquesta oportunitat de preparació en un entorn òptim.

Per a més informació, podeu contactar amb l’Apolo Club Esportiu o visitar la seva pàgina web.

Foto: Una imatge de les instal·lacions del gimnàs torrenc. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This