Maystar Skincare i l’Hotel Gran Claustre s’alien per oferir tractaments exclusius de bellesa i salut

REDACCIÓ – Altafulla, 25/7/2024

L’Hotel Gran Claustre d’Altafulla inicia les seves obres de renovació per a posicionar-se com “Place to Be” dins de la ruta de prestigi de la Costa Daurada, de la mà del Grup Tamarit. Amb un disseny boutique, l’hotel atreu als enamorats dels hotels amb encant i història per la seva Pati dels Tarongers, i als amants de la gastronomia pel seu restaurant Els Bruixes de Burriac, recomanat porla guia Michelin.

L’icònic hotel boutique es posiciona com el paradís de la gastronomia, el descans i ara de la bellesa i el benestar, amb MAYSTAR SKINCARE com partner. El Gran Claustre Spa i les seves cabines seran el nou i prestigiós lloc on es podrà gaudir de protocols de cabina únics, pensats per a connectar cos, ment i ànima.

Per als que busquen una experiència de luxe i un extra de descans, l’spa també ofereix un complet circuit d’aigües. Units per la terra en la qual se situen totes dues empreses i pels seus valors comuns entorn al luxe i el benestar,

Gran Claustre Spa i Maystar Skincare estableixen aquesta aliança que es materialitza en quatre tractaments, que només es podrà gaudir en aquest enclavament donant-li la exclusivitat que mereix:

  • Bodi Fullnes amb Sensory Nature, un tractament corporal de 60 minuts ideat per a connectar cos, ànima i ment. Drenant, aprimador, relaxant i estimulant dels sentits
  • Mediterranean Ocean amb Hydrovect, una rutina facial de 50 minuts amb una potent fórmula regeneradora a base de placton, algues marines i oxigen pur cosmètic.
  • Breath & Detox, un tractament facial de 45 minuts basat en la detoxificación de la pell i en la regeneració cel·lular
  • Caviar Therapy, un ritual facial de 50 minuts amb una fórmula única per a concedir una elasticitat i lluentor inigualables, amb extracte de caviar concentrat i aigua de mar de la Costa Daurada.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This