WhatsApp ja permet editar missatges enviats

TECNONEWS / AMIC – 18/6/2023

Quants de nosaltres no hem desitjat alguna vegada una segona oportunitat per a canviar alguna cosa que havíem dit? Doncs ja tenim aquí l’última versió de WhatsApp la qual brinda aquesta segona oportunitat, encara que per un període de temps limitat a quinze minuts després de l’enviament del missatge.

Així ho ha anunciat el blog oficial de l’eina de missatgeria instantània, que detalla el marge temporal d’un quart d’hora i explica la forma en la qual podem indicar a l’app que desitgem editar el missatge enviat: pressionant sobre aquest per a donar accés al menú en el qual podrem seleccionar l’opció “Editar”.

La millora es troba disponible a través de l’última versió del client, que ha d’anar estant disponible al llarg dels pròxims dies i setmanes, per la qual cosa quan llegeixis aquestes línies és possible que ja la tinguis a la teva disposició, o encara hagis d’esperar una mica. També està disponible en el client web, a més de l’app mòbil.

Quan hagis editat un missatge, aquest quedarà marcat amb una indicació, per la qual cosa el destinatari sabrà que el missatge original ha estat modificat, però sense revelar les edicions concretes que l’emissor ha dut a terme.

Foto: UNSPLASH

Hemeroteca

Tweets recents

Share This