ARA FA 25 ANYS l Santiago Segalà inicia el seu tercer mandat com alcalde amb el suport des de fora del govern del PP

JORDI SALVAT

El 23 de juliol de 1999 es constituïa finalment el ple municipal de Torredembarra. Ho feia amb setmanes d’endarreriment després del recurs presentat la Junta Electoral per part de Convergència i Unió que li havia permès validar un viot impugnat durant l’escrutini del 13 de juny i guanyar un sisè regidor que, en un principi, se l’havia adjudicat Esquerra Republicana com el seu tercer representant. Amb els sis vots a favor de CiU i un vot en blanc del PP, Santiago Segalà era investit per tercer cop alcalde de Torredembarra en un plenari ple fe bones intencions.

“Vaig de bon rotllo, demano temps per assolir els objectius plegats” afirmava el reelegit alcalde. Santiago Segalà també renovava com a vicepresident de la Diputació de Tarragona, que no es va poder constituir fins els primers dies d’agost a causa del recurs de CiU a Torredembarra. Per la seva banda, l’única regidora del PP, Ana Marín declarava: “No seguirem el joc dels companys de l’oposició, amb la política d’acoso y derribo”.  Convergència o Unió es recolzava novament en el Partit Popular per tirar endavant el govern a Torredembarra. I és que les propostes del govern per organitzar el nou mandat van aprovar-se amb els únics vots de CiU i el PP.

En el nou executiu de Santiago Segalà continuava Miquel Àngel Lecha com la seva mà dreta, com a primer tinent d’alcalde, amb les regidories d’Hisenda, Urbanisme, Personal i Benestar social. El democratacristià Joan Arpal, des de la segona tinença d’alcadia, assumia Governació, Barris, Obres i Serveis. Lluís Roig s’encarregava de Turisme, Comerç, Indústria i Promoció econòmica, mentre Rafael Hernández gestionaria Relacions ciutadanes, Media ambient i Cultura. Finalment, Joan Maria Mercadè s’estrenava amb Ensenyament, Joventut i Esports.

El ciclista Albert Moreno brilla

Per altra banda, el corredor de la Unió Ciclista de Torredembarra Albert Moreno Riñé es va proclamar campió de Catalunya en la modalitat de contrarellotge i també subcampió en pista i medalla de bronze en la prova de persecució individual. A més, el ciclista torrenc havia estat seleccionat pe la Federació Catalana de Ciclisme per competir al Campionat d’Espanya de pista.

Fotos: DIARI DE LA TORRE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This