Obert el termini d’inscripcions per als comerços que vulguin participar a la Gimcana dels aparadors de Nadal

REDACCIÓ – Torredembarra, 19/10/2024

Nova edició de la Gimcana dels aparadors de Nadal: busca l’objecte que no toca! una proposta lúdica per a infants i famílies, que es durà a terme del 5 al 28 de desembre. El termini d’inscripcions per als comerços que vulguin participar-hi ja és obert i finalitza el proper 28 d’octubre. L’organització va a càrrec de l’Ajuntament, a través de la regidoria de Turisme i Comerç.

Les botigues que han participat en l’edició de l’any 2023, únicament han de tornar a omplir la sol·licitud de participació i enviar-la mitjançant correu electrònic a: turisme@torredembarra.ca Aquells establiments nous, que participin per primera vegada, hauran de realitzar una instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament, indicant que volen formar part de l’activitat Gimcana d’Aparadors de Nadal.

Cal recordar que la gimcana dels aparadors de Nadal és una proposta de promoció del comerç local i de proximitat que vol potenciar el coneixement de l’eix comercial i, a la vegada, persegueix una funció lúdica i d’oci. Consisteix en què les botigues decoren els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no està relacionat ni amb el Nadal ni amb la botiga. Els infants i famílies han de trobar-los als aparadors dels comerços participants i apuntar-ho en una graella que es trobarà disponible a l’Oficina de Turisme i a l’Ajuntament, així com en totes les botigues participants a la gimcana. Una vegada omplerta tota la graella hauran de dipositar-la a les urnes situades a l’Oficina de Turisme i l’Ajuntament i entraran en el sorteig de premis i regals. Podran participar tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2011 i 2019.

Les botigues també tindran opció a premi, ja que els participants valoraran “L’objecte més original amagat a l’aparador” i “L’objecte més difícil de trobar a l’aparador”. El sorteig dels premis es realitzarà el 2 de gener al Pati del Castell.

Foto: Aquest Nadal torna la tradicional gimcana d’aparadors a Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This