Ginés Rodríguez relleva Vale Pino com a primer secretari del PSC de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/9/2024

Aquest divendres, 6 de setembre, l’Agrupació del PSC de Torredembarra ha celebrat una assemblea en què s’ha escollit la nova executiva, amb la presència de la secretària 3a de la Mesa del Parlament, Rosa Ma Ibarra i el diputat provincial i primer secretari de la Federació del Camp de Tarragona, Fran Morancho.

Ginés Rodríguez, fins ara secretari de finances, ha estat escollit per aclamació com a primer secretari de l’agrupació torrenca i relleva en el càrrec Vale Pino, actual alcalde de Torredembarra i que ara queda com  president de l’agrupació, substituint Luis Usero.

La resta de l’executiva local, amb clara majoria femenina, està formada per:

Secretària d’organització: Gemma Garcia Cuartero

Tresorer: Joan Recasens

Secretària Joventuts: Candela Rivero

Secretària Polítiques Socials i enllaç amb entitats: Mònica Bardolet

Secretària Política Municipal i Comunicació: Angie Muñoz

Vale Pino, ha volgut  destacar “l’esforç que ha hagut de fer l’agrupació” “Fa uns anys havia quedat reduïda només al propi Ginés, José Garcia i jo mateix, quedant un partit totalment devastat “.

A l’assemblea, la secretària d’organizació sortint, Ma Carmen Martín, ha presentat un informe de gestió “impecable” i ha apuntat que “tenim una agrupació més oberta que mai i amb un equip humà molt cohesionat”.

Ginés Rodríguez ha remarcat la gran tasca realitzada per l’equip anterior i es marca com a repte el creixement i la consolidació de les joventuts socialistes torrenques.

Foto: Nova executiva de l’Agrupació del PSC de Torredembarra, amb Ginés Rodríguez el tercer per la dreta.  / PSC TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This