El 7 de setembre es presenta el Recull de Treballs-22 del Centre d’Estudis Sinibald de Mas

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/9/2024

El Centre d’Estudis Sinibald de Mas presenta el proper dissabte, 7 de setembre, a les 20:30 hores, el Recull de Treballs-22 corresponent a l’any 2024. L’acte es farà al Pati del Castell de Torredembarra. En aquesta ocasió, hem inclòs en els actes finals de la Festa Major per fer un reconeixement a Mn. Francesc Esteso.

El Recull d’enguany enceta una nova etapa. La publicació consta de tres apartats. En primer lloc hi ha els articles d’investigació, que són els elements habituals de la revista del Centre. En segon lloc estrenem un apartat de Memòries, que en aquesta ocasió són les memòries d’infantesa de Mossèn Francesc Esteso. Finalment hi ha un apartat d’activitats realitzades durant l’any 2023, que inclou un dossier amb les ponències i l’exposició realitzades amb motiu del bicentenari de Joan Mañé i Flaquer.

Els socis podreu recollir gratuïtament el vostre exemplar. En el mateix acte, l’Ajuntament i el Centre d’Estudis farem un reconeixement a Mossèn Francesc Esteso per la seva trajectòria.

Foto: Portada del l Recull de Treballs-22 del Centre d’Estudis Sinibald de Mas. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This