Nois de la Torre i Castellers d’Altafulla, classificats per a la primera jornada del XXIX Concurs de Castells

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/9/2024

Aquest cap de setmana s’ha tancat el Rànquing Estrella del XXIX Concurs de Castells i ja es coneixen les 42 colles convidades. Les dues colles del Baix Gaià s’han classificat per a la primera jornada, que se celebrarà precisament a Torredembarra. Els Nois de la Torre ocupen la 34a posició i els Castellers d’Altafulla, la 38a.

Les tres jornades de l’esdeveniment se celebraran els següents dies: el diumenge 29 de setembre, a les 10 hores, a la plaça del Castell, a Torredembarra; el dissabte 5 d’octubre, a les 16.30 hores, a la Tarraco Arena Plaça (TAP) de Tarragona; i el diumenge 6 d’octubre, a les 10 hores, també a la TAP de Tarragona. L’índex classificatori comptabilitza els tres millors castells de les cinc millors diades realitzades per cada colla des de l’1 de setembre de 2023 fins al 31 d’agost de 2024.

Les puntuacions de la classificació són assignades segons la taula de puntuacions del Concurs de Castells, a través de la Base de dades de la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya – Colla Jove Xiquets de Tarragona.

L’organització del Concurs de Castells ha convidat avui formalment les 42 colles classificades, que disposasen ara de 48 hores per confirmar la seva assistència o declinar la invitació. En aquest segon cas, l’organització convidarà per ordre les colles classificades a continuació.

El dilluns 9 de setembre es presentarà la llista definitiva de colles participants, i el dimecres 11 de setembre se celebrarà, a les 19:00 hores, el sorteig de posició a plaça i ordre d’actuació de les tres jornades, en un acte obert al públic que se celebrarà al Teatre Tarragona i que serà retransmès per la Xarxa Audiovisual Local (XAL) i TAC12.

Foto: Una de les actuacions dels Nois de la Torre aquest estiu: / NOIS DE LA TORRE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This