El Festival Roca Foradada clou la 16a edició amb l’assistència de 800 persones

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/8/2024

El Festival Roca Foradada 2024 ha conclòs la seva 16a edició, consolidant-se com un esdeveniment cultural de referència a Torredembarra, amb una assistència total de 800 persones. Aquest any, el festival s’ha celebrat al llarg del mes d’agost, oferint tres concerts a l’aire lliure al port de Torredembarra els dissabtes 10, 17 i 24 d’agost, amb una forta aposta pel talent jove i femení.

El regidor de Cultura, Daniel Pujol, ha destacat que el desenvolupament del festival i la resposta del públic han complert satisfactòriament les expectatives de l’organització. Segons Pujol, el públic ha valorat molt positivament els tres concerts, sortint molt satisfet de cada una de les actuacions. En paraules del regidor, “el Festival Roca Foradada continua sent un pilar cultural per a Torredembarra, amb un impacte significatiu al territori, del qual l’Ajuntament es mostra molt satisfet”.

Una dada rellevant és que les entrades a preu reduït (5 euros en lloc de 7 eros) han estat les més demandades. Aquestes entrades estan destinades a persones majors de 65 anys, jubilats, pensionistes, persones amb discapacitat, famílies nombroses, famílies monoparentals, aturats i beneficiaris de la renda mínima d’inserció.

El festival ha presentat un cartell variat i de gran qualitat, amb Anna Roig (10 d’agost), que va obrir el festival amb el seu espectacle de jazz Aportar bellesa al món; Raquel Lúa (17 d’agost), que va oferir un concert de folk amb Reguero de Luz, un recorregut emotiu per les etapes vitals de l’ésser humà; i Alba Careta Group (24 d’agost), que va tancar el festival amb el seu tercer disc, Teia, en un espectacle ple de sensibilitat i energia.

Futures edicions

De cara a futures edicions, es valora positivament la decisió d’enguany de celebrar els concerts en setmanes consecutives, ja que ha facilitat l’assistència del públic. Tot i això, es planteja la possibilitat d’ampliar la programació amb algun concert addicional i/o canviar el dia dels concerts de dissabte a divendres per atreure un públic més divers.

Foto: Un dels concerts del Festival Roca Foradada, protagonitzat per Raquel Lua. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This