A licitació el servei de control i prevenció de la legionel·losi de l’Ajuntament de Torredembarra

REDACIÓ – Torredembarra, 8/8/2024

L’Ajuntament de Torredembarra ha obert el procés de licitació per contractar el servei de control i prevenció de la legionel·losi en les seves instal·lacions municipals. El preu de sortida és d’uns 390.000 euros (IVA inclòs), i el contracte tindrà una vigència de quatre anys, sense possibilitat de pròrrogues. Les empreses interessades poden presentar ofertes fins al 2 de setembre a la mitjanit.

Segons assenyalen aes bases, a l’inici del contracte l’empresa i l’Ajuntament planificaran els serveis i acordaran el pla d’analítiques i les actuacions que s’han de fer de manera regular per evitar la presència d’aquest bacteri, que pot proliferar en els circuits d’aigua i provocar infeccions pulmonars greus.

El plec de clàusules de la licitació concreta la trentena d’espais on s’hauran de fer controls, com són les piscines, les dutxes i els rentapeus de la platja, els pavellons esportius, els centres educatius del poble i altres dependències municipals com la seu de la policia local, els dipòsits de prevenció contra incendis, l’edifici del Castell, Cal Maiam i la Sala del Mar.

Foto: La legionel·la és una malaltia que pot arribar a ser mortal. / VIQUIPÈDIA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This