Visites guiades gratuïtes per promocionar el Sender Blau de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 9/8/2024

Aquest estiu, el Sender Blau de Torredembarra, el camí que uneix Baix a Mar-Cal Bofill i els Muntanyans, torna a promocionar-se amb la realització de tot un seguit de visites guiades gratuïtes organitzades per l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Sostenibilitat. Aquestes visites, dirigides pel personal de la Regidoria, oferiran una bona oportunitat per descobrir i valorar l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans.

Calendari de Visites

13 d’agost de 2024

27 d’agost de 2024

10 de setembre de 2024

Hora: 19 h

Lloc: Cal Bofill, punt de trobada

Les visites són gratuïtes i es poden reservar enviant un correu electrònic a sostenibilitat@torredembarra.cat

Segell de Qualitat

El Sender Blau de Torredembarra compta, des de fa anys, amb un segell de qualitat atorgat per l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (ADEAC). Aquest segell té per objectiu premiar i posar en valor la conservació d’entorns humanitzats i la interpretació del patrimoni natural i cultural. Utilitzant els senders blaus com a recursos per a la conservació i l’educació ambiental, es realitzen activitats recreatives, turístiques i d’oci.

Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS)

Les visites pel Sender Blau formen part dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) locals, especialment l’ODS 3 (Salut i Benestar), que té com a objectiu implantar actuacions que afavoreixin la creació d’entorns urbans saludables.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This