L’Ocell de Foc, servei destinat a joves amb problemes de salut mental, passa a ser sota demanda

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/7/2024

A partir d’ara, per poder accedir al projecte Ocell de Foc s’ha de demanar cita al telèfon 636 25 63 94, al correu tarragones@ocelldefoctac.org o a les xarxes socials @ocelldefoctac. Per tant, els dies que es podrà fer l’atenció gratuïta a joves amb patiments emocionals o problemes de salut mental lleus variaran segons la disponibilitat de l’equip format per una psicòloga i un educador social. Les trobades seran en un dels espais de les Biblioteques del municipi i dependrà del dia de la cita.

Durant les sessions per a les persones d’entre 16 i 30 anys, se’ls facilitarà informació i sensibilització sobre salut mental, abandonament educatiu i desigualtats de gènere. També podran treballar les relacions positives, la lluita contra l’estigma de la salut mental i rebran atenció grupal per compartir experiències. A més, entre altres serveis, se’ls hi donarà acompanyament i orientació integral.

Ocell de Foc és una iniciativa que forma part del Pla Eductiu d’Entorn de Torredembarra. El projecte és finançat per la Direcció general d’Economia Social i Solidària del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Foto: Les trobades es porten a terme en espais de les Biblioteques del municipi. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This