Operació conjunta entre Mossos i Policia Local per detenir tres lladres multireincidents de Torredembarra i Altafulla

REDACCIÓ – Torredembarra/Altafulla, 24/7/2024

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Torredembarra, juntament amb efectius de la Policia Local d’Altafulla, van detenir aquest dimarts, 23 de juliol, a aquests dos municipis del Tarragonès, tres homes de 24, 28 i 32 anys, per dos furts. Així mateix, un d’ells està investigat com a presumpte autor d’un delicte d’entrada en habitatge aliè.

Els fets es van produir pels volts de les 15.50 hores quan mossos i Policia Local de Torredembarra, van rebre l’avís d’un furt a la platja de la Paella del municipi per part d’uns desconeguts. La recerca dels sospitosos va conduir les patrulles fins a l’estació de trens on s’havia rebut l’avís d’un altre furt. En aquest punt del passeig Miramar, es va localitzar tres homes que duien a sobre dos telèfons mòbils, un rellotge i una sèrie d’objectes que havien sostret poc abans.

Les gestions amb les policies locals de Torredembarra i Altafulla, van determinar que els tres lladres havien actuat a les platges Paella i del Canyadell, d’aquests dos municipis. Així mateix també ho van fer en un domicili del passeig Fortí d’Altafulla, després de saltar un mur i aprofitar que hi havia una porta oberta amb accés des del jardí.

Els agents els van detenir i van poder retornar els objectes recuperats als seus legítims propietaris.

Es dona la circumstància que els tres detinguts, els quals acumulen fins a 32 antecedents policials per delictes patrimonials, van portar a terme els furts poca estona després de quedar en llibertat per diversos furts comesos durant la matinada d’aquest dilluns en un càmping ubicat en els límits entre Altafulla i Tarragona.

En aquella ocasió, els tres homes van accedir en un bungalow d’on van sostraure objectes de valor i diverses targetes de crèdit amb les quals van efectuar pagaments en un establiment de Torredembarra. Per aquest motiu se’ls va detenir com a presumptes autors d’un delicte de furt i una altre d’estafa bancària.

Està previst que els tres homes passin a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona en les properes hores.

Foto: Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Torredembarra han participat a l’operació contra uns lladres multireincidents. / MOSSOS

 

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This