Félix Alonso serà el cap de llista al Congrés de Sumar-En Comú Podem per Tarragona

REDACCIÓ – Altafulla, 19/6/2023

L’exalcalde d’Altafulla Félix Alonso vol tornar a ser diputat al Congrés i per això encapçalarà la llista de Sumar-En Comú Podem per Tarragona a la cambra baixa en les pròximes eleccions generals del 23 de juliol. Ho ha ratificat el Consell Nacional de la formació celebrat aquest divendres, 16 de juny, a Tarragona, on també s’han escollit la resta de representants de cadascuna de les demarcacions catalanes.

Alonso està complint els darrers dies com a director general de Consum del Govern Balear, càrrec que deixarà quan el PP assumeixi la presidència del govern d’aquesta comunitat autònoma, fruit de la seva victòria el passat 28-M. Va ser alcalde d’Altafulla entre els anys 2011 i 2019 i, quan va perdre les eleccions de fa quatre anys ni va arribar a recollir l’acta de regidor i va incorporar-se al govern balear.

Llicenciat en Geografia i Història per la Universitat de Barcelona, Alonso ja que en va ser diputat des del 2015 fins al 2019. Quatre anys després, liderarà la candidatura d’En Comú Podem en coalició amb la formació Sumar de l’actual vicepresidenta segona del govern espanyol, Yolanda Díaz. Ho farà en representació d’Esquerra Unida i Alternativa, formació de la qual n’és militant.

Foto: Félix Alonso va ser alcalde d’Altafulla entre els anys 2011 i 2019. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This