La torrenca Àurea Rodríguez, entre els distingits en els Premis Gaudí Gresol 2023

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/6/2023

El Tecnoparc de FiraReus va acollir aquest passat 15 de juny la gala de lliurament dels Premis Gaudí Gresol a la Notorietat i l’Excel·lència i una dels deu distingits és la biotecnòloga torrenca i col·laboradora del Torredembarra Actualitat Àurea Rodríguez.

Aquests guardons, que arriben a la setzena edició i estan impulsats per la Fundació Gresol i El Círcol, reconeixen anualment el treball de persones, entitats i organismes destacats en diferents disciplines professionals. A la trobada van acudir al voltant de 300 assistents. Els altres premiats van ser el president de PIMEC, Antoni Cañete, en Lideratge Empresarial; el conseller delegat del Grup Ametller Origen, Josep Ametller, en Medi Ambient; la ballarina, actriu i locutora, Ivana Miño, en Arts Escèniques; l’escriptora Maria de la Pau Janer, en Literatura; l’escriptora, filòsofa i divulgadora Elsa Punset, en Comunicació; la Síndica de Greuges de Catalunya, Esther Giménez-Salinas, com a Catalana Il·lustre; el neurofisiòleg i pediatre doctor Eduard Estivill, en Medicina; el cineasta Juan Antonio Bayona, a Cine; i, la guanyadora de la primera edició d’Eufòria de TV3, Mariona Escoda, en Música.

Experta en innovació i tecnologia, Rodríguez és directora interina del European Institute of Innovation & Technology (EIT) Culture and Creativity CLC South West, participa en diversos comitès assessors d’indústria com l’IND+I i AMEC i consells d’administració de QGenomics i Talentea. És experta de Los100deCOTEC i Atlas Tecnológico i recolza nombroses organitzacions que promouen l’emprenedoria i la igualtat tecnològica com WeRock o EJE&CON.

Publica periòdicament al Torredembarra Actualitat Crónica Global i Disruptores e Innovadores. Recentment ha publicat el llibre Antes muerta que analógica.

Foto: Àurea Rodríguez recollint el premi. / TWITTER

Hemeroteca

Tweets recents

Share This