Més de 1.500 persones participen en la tercera edició del ‘Diverteix-te en família’

REDACCIÓ – Torredembarra, 12/6/2023

Aquest cap de setmana, 10 i 11 de juny, Torredembarra ha viscut la tercera edició del ‘Diverteix-te en família’, que organitza la Regidoria de Turisme de Torredembarra, amb la participació de més de 1.500 persones.

Les activitats que s’han desenvolupat són paddle surf, big paddle surf + snorkel, classes de surf en família, sortida amb hobie cat, ocean safari, sortida en caiac, ruta guiada en caiac, moto d’aigua, embarcació sense llicència i sortida en speedboat. La tarda de dissabte es va dedicar a tallers de pintacares amb temàtica marina, clauer amb nus mariner, làmines amb sal tintada i el concert infantil amb la companyia Ambauka “Peti qui peti”. A més, diumenge al matí es va programar l’activitat Descobreix Torredembarra: ruta a peu amb el conte «Amb olor de romaní pels camins de Torredembarra».

Cal tenir present que l’objectiu d’aquesta proposta lúdica és donar a conèixer l’oferta d’activitats que es poden practicar a la façana marítima del municipi. L’organització mostra el seu agraïment a les persones i a les entitats i empreses que hi han participat.

Foto: Les activitats nàutiques han tingut molt d’èxit. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This