La Generalitat millorarà la seguretat viària a la carretera T-204 entre Montferri i Salomó

REDACCIÓ – Salomó, 3/10/2024

El Departament de Territori, Habitatge i Transició Ecològica de la Generalitat ha adjudicat les  obres de millora de la seguretat viària a la carretera T-204 entre Montferri i Salomó per un import de 467.000 euros. Els treballs començaran a principis de l’any vinent i tindran una durada de quatre mesos.

El tram de la T-204 on s’actuarà té una longitud de 4,5 quilòmetres i, especialment a tocar de Montferri, en la zona que es coneix com a Torrent del Pla. Aquest tram compta amb nombrosos revolts, majoritàriament molt tancats i d’amplada estreta, que dificulten, per exemple, la circulació de camions de gran tonatge per la zona i també, en general, redueix la visibilitat de la via per als conductors.

En aquest tram de la carretera es crearan sobreamples de formigó per a millorar la visibilitat als revolts i es construiran cunetes trepitjables. Així mateix, es renovarà el ferm i s’instal·laran noves barreres de seguretat que inclouran, en els trams que ho requereixin, elements de protecció per a motoristes. Finalment, s’adequarà la senyalització horitzontal.

Foto: Una imatge de la carretera on s’actuarà. / GOOGLE MAPS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This