La Festa Votiva del Quadre de Sant Antoni d’Altafulla arrenca aquest 1 de setembre

REDACCIÓ – Altafulla, 31/8/2024

Aquest diumenge, 1 de setembre, comencen els actes amb la Festa Votiva del Quadre de Sant Antoni, ‘La Petita’. La celebració començarà l’1 de setembre i s’allargarà fins al dia 15 del mateix mes, i a més a més inclou els actes de la Diada Nacional de Catalunya.

DIUMENGE 1 DE SETEMBRE

19.00h – Gelateria La Perla, CONCERT DE FI DE TEMPORADA AMB EL GRUP VINTAGE. Organitza: Gelateria La Perla. Col·labora: Ajuntament.

DIJOUS 5 DE SETEMBRE

17.30h – Biblioteca Municipal, INAUGURACIÓ DE LA SALA INFANTIL DE LA BIBLIOTECA AMB CONTA CONTES. Organitza: Biblioteca Municipal i Ajuntament.

19.00h – Plaça de l’Església, COETS D’ESCLAT DE FESTA MAJOR I REPIC DE CAMPANES. Organitza: Grup de Diables d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament i Parròquia St. Martí d’Altafulla.

De 20.00h a 00.00h – Piscina Municipal, “TARDEIG JOVE AMB DJ JARRAS”. Entrada gratuïta. Festa a partir de 16 anys. Obligatori presentar DNI a l’entrada. Aforament limitat. Organitza: Ajuntament. Col·labora: Restaurant K-Toka.

DIVENDRES 6 DE SETEMBRE

19.30h – Pallissa de l’Era del Senyor, INAUGURACIÓ EXPOSICIÓ DELS PINTORS JOSEP Mª BELLIDO I SALVADOR ANTÓN-SAL. Exposició del 6/09 al 22/09. Dissabtes i diumenges de 11.30h a 14h i de 18.30h a 21h. Organitza: Cercle Artístic d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

21.30h – Ca l’Ixart (local Castellers), ASSAIG OBERT, PREVI DIADA NACIONAL DE CATALUNYA DELS CASTELLERS D’ALTAFULLA. Organitza: Castellers d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

21.30h – Darrere de l’Ermita de Sant Antoni, CONCURS DE TIR AL PLAT NOCTURN. Organitza: Societat de Caçadors La Coma. Col·labora: Ajuntament.

DISSABTE 7 DE SETEMBRE

09.00h – Darrere de l’Ermita de Sant Antoni, CONCURS DE TIR AL PLAT. Organitza: Societat de Caçadors La Coma. Col·labora: Ajuntament.

09.00h – Pont de Mar,  XXVI PUJADA A L’ERMITA. MEMORIAL BALTASAR RABASSA. Organitza: Ajuntament. Col·labora: Atletes d’Altafulla.

De 10.00h a 12.00h – Finca del Canyadell, TALLER DE DESCOBERTA DEL FONS MARÍ AMB SNORKEL. Més informació i inscripcions a: https://gepec.cat/esdeveniments/taller-de-descoberta-del-fons-mari-amb-snorkel-2/. Organitza: GEPEC. Col·labora: Ajuntament.

18.00h – Estadi Municipal, PARTIT DE FESTA MAJOR 1R EQUIP MASCULÍ. CE ALTAFULLA-VILASECA (2A CAT.) Organitza: CE Altafulla.

20.00h – Plaça de l’Església, MÚSICA SWING. Organitza: Oil Jazz. Col·labora: Ajuntament.

23.30h – Envelat Parc del Comunidor, FESTA JOVE AMB “LA XATARRA” DJ ED ENRIK & YXOR. Actuació especial dels artistes altafullencs DONB, GÓNGORA i SEROM. Organitza: Ajuntament. Col·labora: La Xatarra.

DIUMENGE 8 DE SETEMBRE

09.00h – Darrere de l’Ermita de Sant Antoni, CONCURS DE TIR AL PLAT. Organitza: Societat de Caçadors La Coma. Col·labora: Ajuntament.

11.00h – De l’Ermita de Sant Antoni fins al c/Margalló, XX BAIXADA DE TRASTOS. Organitza: Diables d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

12.30h – Plaça del Pou, VERMUT POPULAR AMB DJ. Organitza: Diables Petits d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

De 16.00h a 19.00h – C/ Mainada i Escoles Teresa Manero, TOBOGAN D’AIGUA PER PARTICIPAR AMB LA FAMÍLIA I INFLABLE D’AIGUA PER A LA CANALLA MÉS PETITA! Organitza: Ajuntament

17.00h – Poliesportiu Municipal, PARTIT DE FESTA MAJOR CLUB FUTSAL ALTAFULLA I EL CFS TORREDEMBARRA. Organitza: Club FutSal Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

19.30h – Casal Cultural La Violeta, TARDA DE MONÒLEGS AMB PACO ENLALUNA I MIGUEL ESPEJO. Un show per passar l’estona, per riure i per divertir-se, no es recomana a menors de 15 anys. Podreu treure l’entrada, gratuïta, a www.altafulla.cat Aforament limitat. Organitza: Ajuntament.

DIMARTS 10 DE SETEMBRE

20.00h – Plaça del Pou, CORREFOC DELS DIABLES PETITS ACOMPANYATS DE LA COLLA INFANTIL DELS DIABLES DE VANDELLÒS. Organitza: Grup Diables d’Altafulla Petits. Col·labora: Ajuntament.

21.30h – Parc del Comunidor, SOPAR POPULAR. Tiquets 10€ (Arròs amb closca o vegà (verdura), gelat, vi i aigua). Punts de venda tiquets: Ajuntament i Oficina de Turisme. Cal portar plats, coberts i got de casa… o bé comprar el lot que oferim des de l’Ajuntament que inclou 2 plats, joc de coberts i got (reutilitzable) per 3€.

Tot seguit… BALL DE FESTA MAJOR AMB EL GRUP DE VERSIONS ANGANGAS.

EN ACABAR, FI DE FESTA AMB DJ JOAN MARCO “LA XATARRA”. Organitza: Ajuntament.

DILLUNS 11 DE SETEMBRE

10.00h – C/ Clot de Torrell cantonada amb Marquès de Tamarit, OFRENA FLORAL I ACTE INSTITUCIONAL DIADA NACIONAL DE CATALUNYA. Organitza: Ajuntament. Col·labora: Grallers d’Altafulla.

De 10.00h a 13.00h – Era del Senyor, ART AL CARRER. Organitza: Cercle Artístic d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

11.30h – Ermita de Sant Antoni, MISSA SOLEMNE EN MOTIU DE LA FESTA VOTIVA DEL QUADRE DE SANT ANTONI, CANTADA PER LA CORAL NOUS REBROTS. Organitza: Parròquia d’Altafulla i Coral Nou Rebrots. Col·labora: Ajuntament.

Tot seguit, ENTRADA A PLAÇA I ACTUACIÓ DELS CASTELLERS D’ALTAFULLA ACOMPANYATS DELS GRALLERS D’ALTAFULLA. Organitza: Castellers i Grallers d’Altafulla.

13.30h – Ermita Sant Antoni, BALLADA DE SARDANES. Organitza: Associació Altafulla Sardanista. Col·labora: Ajuntament.

18.30h – Plaça del Pou,  BALL DE BASTONS AMB ELS BASTONERS D’ALTAFULLA. Organitza: Bastoners d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

19.30h – Plaça del Pou, CORREFOC DELS DIABLES D’ALTAFULLA. Organitza: Grup de Diables d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

DIVENDRES 13 DE SETEMBRE

14.00h – Esplai de la Gent Gran d’Altafulla, DINAR DE FESTA MAJOR. Organitza: Esplai de la Gent Gran d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

18.00h – Casal Cultural La Violeta, “PRESENTACIÓ DE LA MARCA “CASAL CULTURAL LA VIOLETA”. Organitza: Ajuntament

19.30h – Casal Cultural La Violeta, “HISTÒRIES VELLES, BELLES”, 2ª PART DEL DOCUMENTAL DE DAVID ARASA. Podreu treure l’entrada, gratuïta, a www.altafulla.cat. Aforament limitat. Organitza: Ajuntament

21.30h – Ca l’Ixart (local Castellers), ASSAIG OBERT, PREVI DIADA DE FESTA MAJOR PETITA DELS CASTELLERS D’ALTAFULLA. Organitza: Castellers d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

DISSABTE 14 DE SETEMBRE

11.00h a 13.00h – Pineda de l’Era del Senyor (Davant Museu), “JORNADA DE DIBUIX INFANTIL JOSEP SALA”. Organitza: Cercle Artístic d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

11.00h – Ajuntament, REBUDA INSTITUCIONAL DELS MEMBRES DE LA SOCIETAT EUROPEA DE QUÍMICA. La Societat Europea de Química ha reconegut l’antic hospital com a “Indret rellevant en la història de la Química” amb motiu dels experiments que hi va realitzar Antoni Martí i Franquès per a conèixer la composició química de l’aire.

A continuació, DESVETLLAMENT DE LA PLACA COMMEMORATIVA DAVANT DE L’ANTIC HOSPITAL. Organitza: Societat Catalana de Química i Ajuntament.

12.30h – Antic cementiri (Plaça de l’Església), LECTURA DRAMATITZADA “d’Antoni Martí i Franquès, el savi Català”, basada en el llibre del mateix nom obra de Joan Carles Blanch Fermí Fernández (Antoni Martí i Franquès), Alexis Lanza (violoncel) i Guillem Vellvé (violoncel). Organitza: Societat Catalana de Química i Ajuntament.

17.00h – Plaça del Pou, INAUGURACIÓ DE LA PLACA COMMEMORATIVA DEL PRIMER PILAR DE VUIT, PER PART DE LA COLLA JOVES DELS XIQUETS DE VALLS. Organitza: Ajuntament.

18.00h – Plaça del Pou, DIADA CASTELLERA DE FESTA MAJOR. CASTELLERS D’ALTAFULLA, COLLA JOVES XIQUETS DE VALLS, XIQUETS DE REUS I NENS DEL VENDRELL. Organitza: Castellers d’Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

De 19.00h a 23.00h- Parc del Voramar, XXI FIRA GASTRONÒMICA DE LES CULTURES. Degusta diferents menjars d’arreu del món! (Porta plat, cobert i got de casa). Organitza: Ajuntament.

DIUMENGE 15 DE SETEMBRE

10.00h – Estadi Municipal, 1ERS JOCS FUTBOLEROS. Jocs tradicionals, però amb pilota! Per canalla de 4 a 5 anys. No calen coneixements de futbol. Porta roba d’esport i bidó d’aigua. Participa, gaudeix i coneix l’estadi per dins. Més info: www.cealtafulla.cat . Organitza: Escoleta de futbol del CE Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

12.30h – Pallissa de l’Era del Senyor, INAUGURACIÓ DE LA DONACIÓ DE MAQUETES DELS FAMILIARS DEL PEPE RAMÍREZ. Organitza: Ajuntament.

16.00h – Estadi Municipal, TROFEU JOAN PIJUAN FEMENÍ ENTRE EL C.E. ALTAFULLA I C.D. MORELL. Organitza: CE Altafulla. Col·labora: Ajuntament.

18.00h – Estadi Municipal, TROFEU JOAN PIJUAN MASCULÍ ENTRE C.E. ALTAFULLA.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This