El Festiva Musical de Creixell ofereix quatre actuacions aquest 15 d’agost

RDEDACCIÓ – Creixell, 13/8/2024

El proper dijous, 15 d’agost, a partir de les 20 hores, se celebrarà el Festival Musical Creixell, que tindrà lloc a la Rambla de les Moreres, organitzat per l’Ajuntament de Creixell. Els assistents podran gaudir de l’actuació de quatre grups musicals:

20h SMALL RIVER DIXIE: Des del Camp de Tarragona, Xavi Plaza, Xavi de la Salud, Sergi Andreu i Toni Chisvert presenten un projecte musical on el jazz tradicional de Nova Orleans és deswtil-lat com un bon bourbon, per tal d’oferir un repertori elaborat artesanalment com a resultat d’aprofundir en el gènere durant tots aquests anys.

21:30h ESPALDAMACETA: José Juan González és un cantant acompanyat de la guitarra que ha publicat la seva música en diferents discs amb cançons de renom. Ara, Espaldamaceta reprén el seu format en solitari i porta a l’extrem el concepte de cruesa, despullant-se en cada cançó i desprenent-se de totes les emocions viscudes en els últims anys.

23h ALBOREÀ: Un viatge al cord de la rumba catalana. Música i dansa amb artistes de la comarca apropant als espectadors a la nostra magnífica cultura i ritme.

00:30h STACY MALIBÚ: Un grup de versions rock que et farà moure i cantar, però sobretot, gaudir de la nit amb la seva energia a l’escenari.

Les actuacions musicals seran de 50 minuts per cada grup, amb 30 minuts d’interval per a canvi d’escenari entre ells. Hi haurà zona de food trucks per a sopar.

Foto: José Juan González, Espaldamaceta, és un cantant acompanyat de la guitarra que ha publicat la seva música en diferents discs amb cançons de renom. / FACEBOOK

Hemeroteca

Tweets recents

Share This