La 3a edició del Festival Ànima Jove d’Altafulla ja té dates: 25 i 26 de gener

REDACCIÓ – Altafulla, 11/8/2024

La tercera edició del Festival Internacional de Curtmetratges d’Animació d’Altafulla, l’Ànima Jove, se celebrarà el dissabte 25 i el diumenge 26 de gener de 2025. Es continuarà fent al Casal Auditori La Violeta i la novetat d’enguany és que s’aposta pel diumenge enlloc del divendres per intentar facilitar l’assistència dels infants i les famílies a la sessió infantil.

El festival de Belinda Bonan i Joan Rubinat, responsables de Most Wanted Studio, comença a consolidar-se com una proposta important al territori, i també en el marc dels festivals dedicats a aquest gènere del cinema. En la segona edició ja hi va haver un creixement significatiu tant pel que fa a la programació com per la nòmina de projeccions –un total de 27- amb curtmetratges aspirants a premis de certàmens importants, gràcies a l’interès de les distribuïdores del mercat espanyol.

La programació del certamen és el principal reclam d’una iniciativa que espera atraure un públic divers d’edats i interessos diferents, però amb el nexe comú de voler gaudir de l’animació en petit format. Per conèixer-lo, de moment, però, caldrà esperar una mica més.

Foto: Altafulla es consolida com un referent en els curtmetratges d’animació. / ANIMA JOVE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This