La Pobla de Montornès farà talls d’aigua el cap de setmana

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 3/8/2024

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha començat a fer talls d’aigua al municipi els caps de setmana des d’aquest divendres, 2 d’agost. Aquests talls es realitzen els divendres, dissabtes i diumenges de les 22:30 fins a les 7:00 hores.

La decisió s’ha pres davant la situació de sequera extrema a tot el país i l’estat d’excepcionalitat declarat per l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) en el municipi poblenc, atès que s’ha constat que durant els caps de setmana es superà la dotació màxima prevista de 230 litres/habitant dia.

El consistori demana als veïns que siguin molt conscients de la situació existent recordant les restriccions establertes per la Generalitat: prohibició de l’ús d’aigua per al reg de jardins i zones verdes, la prohibició d’omplir total o parcialment piscines, fonts ornamentals o llacs artificials així com la prohibició de rentar els cotxes.

“Per tant, demanem la col·laboració ciutadana perquè dugui a terme un consum responsable de l’aigua davant la situació de sequera que afecta a tot el país i poder revertir els talls quan ens trobem per sota de la dotació màxima per habitant dia”, afirmen en un comunicat a les xarxes socials.

Foto: Els poblencs i poblenques patiran talls d’aigua aquest estiu. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This