La platja d’Altafulla es queda sense guingueta aquest estiu

REDACCIÓ – Altafulla, 29/7/2024

La licitació del servei de la guingueta de la platja d’Altafulla ha quedat deserta i no es tornarà a licitar de nou enguany. La platja altafullenca es quedarà doncs sense guingueta aquest estiu. La licitació del servei es va fer la setmana passada i es preveia que durant aquests dies la caseta de fusta que hauria d’acollir aquest bar s’instal·lés a la platja, a tocar del Club Marítim. La licitació, però, ha quedat deserta.

La coalcaldessa d’Altafulla, Alba Muntadas així ho ha confirmat a Altafulla Ràdio. Després de les queixes dels veïns de la zona i dels dubtes sobre la seva ubicació per part de l’oposició, que demanava desplaçar l’equipament al costat oest del Club Marítim, finalment, doncs, aquest estiu no tindrà cabuda ni en un lloc ni en l’altre.

Això sí, l’any que ve ja està tot a punt per poder comptar amb aquest servei des que comenci la temporada. Aleshores ja es podrà licitar amb suficient temps d’antelació i qui en sigui adjudicatari, previsiblement en podrà treure rendiment durant un període de temps més ampli i ajustat a les seves expectatives empresarials.

La ubicació, si res no ho fa canviar, serà la mateixa que estava prevista per enguany, a tocar de la zona de varada dels velers del Club Marítim i de les xarxes per practicar voleibol. El motiu, la instal·lació d’un quadre elèctric exclusiu per al funcionament d’aquesta guingueta, que ja no haurà de dependre de motors externs contaminants i sorollosos ni de cap instal·lació provisional, que requereix fer la tramitació cada any a través de la companyia Endesa.

Foto: La platja d’Altafulla no tindrà guingueta aquest estiu. / ALTAFULLA RÀDIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This