Jornada de neteja de Dones Pageses per traslladar-se a una nova finca

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 18/7/2024

Dones Pageses ha organitzat una jornada de neteja a l’Hort de Cal Fèlix, a la Riera de Gaià, els propers 22 i 23 de juliol, de 19 a 21 hores, perquè el projecte impulsat per l’Associació Mediambiental La Sínia i seleccionat dins de les convocatòries socials de la Fundació “La Caixa”. es trasllada a una altra finca per seguir creixent. Per això fa una crida a voluntaris i voluntàries.

Abans de començar aquesta nova etapa, volen netejar i deixar en bones condicions la finca antiga, per poder tancar aquest capítol de la millor manera possible. “És una oportunitat per acomiadar-nos d’un espai que ha estat tan important per a nosaltres, i preparar-lo per a futurs projectes i compartir experiències”, expliquen.

El projecte Dones Pageses va néixer l’any 2021 amb la voluntat de formar un grup de dones en l’ofici de pagesa, des d’un sentit ampli, no només de com es cultiva o com es recull una determinada verdura, sinó també de la realitat de l’entorn rural i del medi natural més proper. Cal destacar la vessant social del projecte com a eina de cohesió, de suport i de creació d’oportunitats a aquest grup de dones.

Foto: Dues de les integrants del projecte Dones Pageses a a l’Hort de Cal Fèlix. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This