El repartiment de ‘Padre no hay mas que uno 4’ compta amb la creixellenca Íngrid Palomares

REDACCIÓ – Creixell, 19/7/2024

La jove actriu infantil creixellenca Íngrid Palomares, va participar aquest dimarts, 16 de juliol, a la preestrena a Madrid de la pel·lícula “Padre no hay mas que uno 4. Campanas de Boda”, del director Santiago Segura. L’Íngrid ja havia participat en anteriors ocasions en els treballs de Segura i en aquesta darrera pel·lícula, la creixellenca hi representa un petit paper secundari però molt important i enriquidor per la seva formació com a actriu infantil.

L’Íngrid, amb la seva família, va poder gaudir una vegada més de tot l’ambient de les grans ocasions d’estrenes cinematogràfiques als cinemes de la plaça de Callao de Madrid i va trepitjar novament la catifa vermella i va passar pel photocall.

En el film hi apareixen Santiago Segura (Javier), Toni Acosta (Marisa), Luna Fulgencio (Rocío), Carlos González Morón (Dani), Martina D’antochia (Sara) i Blanca Ramírez, entre d’altres com Silvia Abril, Loles León o Florentino Fernández i també Calma Segura i Sirena Segura, les filles del director. També diferents “VIPS” com Alaska i Mario Vaquerizo, la infanta Elena, Fernando Torres o Guti han estat presents a aquesta preestrena a la capital espanyola.

Quin efecte tindria en uns pares que el mateix dia que la seva filla gran compleix 18 anys el seu xicot li proposi matrimoni i ella accepti immediatament? Aquest és el punt de partida d’una pel·lícula que té tots els números per ser una de les més vistes als cinemes espanyols aquest estiu, amb una creixellenca en el repartimnt.

 

Foto: Íngrid Palomares al photocall del film a la plaça Callao de Madrid. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This