L’EINA i Junts passen pel notari per segellar l’acord de mandat a Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 15/6/2023

L’Esquerra Independentista d’Altafulla (EINA-ERC) i Junts per Altafulla han ratificat l’acord per governar el municipi els pròxims 4 anys i ho han fet davant de notari. Segons ha expressat la portaveu de Junts, Eva Martínez, ho han fet per donar més “solemnitat” i més “fermesa” a l’acord davant de la ciutadania. Un acord que es vol que sigui estable com també ha insistit el portaveu dels republicans Jordi Molinera.

En l’acord de govern s’hi defineix el cartipàs que es repartiran els set regidors que l’integren, a més de la distribució de l’alcaldia que quedarà inicialment en mans de l’EINA, amb la fórmula de la coalcaldia entre Jordi Molinera i Alba Muntadas, i el gener del 2026 passarà a mans de Junts, amb  EvaMartínez com a alcaldessa.

L’acord inclou, a més, els eixos programàtics principals de la coalició, entre els quals destaca la gestió de la platja, fer front als problemes de les inundacions a Baix a Mar, amb coordinació amb la plataforma d’afectats, i el benestar de les persones. Pel que fa al futur de la platja, s’aposta per la reposició de sorra anual mentre s’esperen els resultats dels estudis de la UPC sobre un possible espigó submergit al mar, com ho ha exposat Eva Martínez.

Una platja que recupera les línies generals del pla de gestió de l’EINA, que ja contemplava la reposició de sorra anual i que es vol fer compatible amb el que es derivi dels estudis tècnics oportuns respecte a la platja submergida, tal com assenyala qui serà la coalcaldessa en aquest primer període d’alcaldia de l’EINA, Alba Muntadas.

Nou govern d’Altafulla:

Jordi Molinera: Mitjans de comunicació, Seguretat, Participació ciutadana, Serveis i Joventut.

Alba Muntadas: Urbanimse, Via Pública i Medi Ambient, Polítiques de Gènere i Personal.

Dani Franquès: Hisenda i Transparència, Administració electrònica i Administració general.

Gemma Maymó: Cultura i Patrimoni.

Àlex Cañas: Esports, Festes i Habitatge.

Eva Martínez: Salut publica i sanitat Benestar social i ciutadania Gent gran Educació i Benestar Animal.

Tomàs Serra: Turisme i Comerç.

Pel que fa a les tinences d’alcaldia, aquestes queden en el primer període en mans d’Eva Martínez, Alba Muntadas i Àlex Cañas.

Foto: D’esquerra a dreta, Jordi Molinera, Alba Muntadas, Eva Martínez i Tomàs Serra. / ALTAFULLA RÀDIO

Hemeroteca

Tweets recents

Share This