SOM Creixell decideix presentar-se al ple d’investidura sense cap pacte de govern

REDACCIÓ – Creixell. 10/7/2023

Aquesta setmana hem anat coneixent com en diferents poblacions del Baix Gaià on no hi havia majoria absoluta s’anaven acordant pactes entre diferents forces polítiques per a garantir la governabilitat dels Ajuntaments. No és el cas de Creixell, on l’assembles de la candidatura més votada, SOM Creixell ha pres per unanimitat presentar-se al ple d’investidura del proper dissabte, 17 de juny, sense cap pacte amb altres partit i formar govern en minoria.

“Hem considerat que davant d’un consistori i darrer govern fragmentats, qualsevol mena de pacte, no seria el canvi que la major part del municipi ha demanat amb el seu vot”, mantenen en un comunicat, on afegeixen: “Ens devem als nostres votants i creiem que aquesta és la solució òptima perquè hi hagi un canvi real al municipi. Considerem que qualsevol altra alternativa de govern seria una incoherència i una manca de respecte als votants. Per aquest motiu instem a la resta de partits a mantenir una oposició constructiva en benefici del nostre ben estimat Creixell”.

Des de SOM Creixem expliquen que van mantenir una trobada amb el PSC, segona força més votada amb dos regidors, “Van exposar-nos les seves inquietuds respecte a formar govern i, estudiada la proposta, la vam descartar per diverses incompatibilitats”, apunten des de la formació municipalista.

SOM Creixell compta amb quatre dels onze regidors al ple municipal i per impedir la investidura del seu cap de llista, Iban Calbet, caldria un acord de la segona força del consistori, PSC amb quatre de les cinc formacions amb un regidor: FIC, Junts. PP,, ERC; FIC i Valents.

Foto: Candidatura de SOM Creixell, la força més votada al municipi el passat. 28 de maig. / FACEBOOK

Hemeroteca

Tweets recents

Share This