AM-PM completa una candidatura a les eleccions de la Pobla marcada per la continuïtat

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 18/4/2023

Alternativa Municipalista de la Pobla de Montornès (AM-PM) ha presentat la seva candidatura completa aquest diumenge, 16 d’abril, a Mas Solé, amb l’objectiu de recuperar l’alcaldia que va perdre en les eleccions de 2019. Fa unes setmanes la formació progressista ja va donar a conèixer els tres primers de la llista, amb l’actual regidora Yolanda Sayago com a alcaldable per primer cop i el també edil Daniel Escudero de tercer. El segon lloc és per Joan Domingo, que ja va ser regidor fins el 2015.

En el quart lloc està Eva M. Ruiz, que fa quatre anys figurava com a reserva, mentre Dolors Figuerola guanya un lloc i és cinquena. Santiago Gordillo és una de les cares noves, en el sisè lloc, i l’exregidora Yolanda Vílchez baixa del cinquè al setè lloc.

Una candidatura continuista amb Sandra Bas, la filla del cap de llista en les darreres eleccions, Damià Bas, entre els suplents. Bas va morir el 2020 i AM-PM vol mantenir el seu llegat. En la darrera posició tanca la candidatura un regidor històric de la formació, Ramon Rovira, que tanca la llista.

Candidatura AM-PM

1.Yolanda Sayago

2. Joan Domingo

3. Daniel Escudero

4. Eva M. Ruiz

5. Dolors Figuerola

6 Santiago Gordillo

7. Yolanda Vílchez

8. Jonathan Mato

9. Beatriz Bellalta

10. José Doncel

11. Mariche Paredes

Suplents

1.Oscar Valderrama

2. Ana Nieto

3. Josep Cornelles

4. Beatriz Garcia

5. Vicente Pérez

6. Sandra Bas

7. Iván Torrent

8. Mireia Parera

9. Ramón Rovira

Hemeroteca

Tweets recents

Share This