Es reactiva la licitació per llogar terrenys destinats a aparcament públic i el nou termini acaba el 28 d’octubre

REDACCIÓ – Torredembarra, 11/10/2024

L’Ajuntament de Torredembarra ha reprès la licitació per arrendar terrenys privats destinats a aparcament públic municipal. Aquest procediment havia estat suspès temporalment per donar resposta a les consultes rebudes durant el període de presentació d’ofertes. Ara, els propietaris interessats poden presentar les seves propostes fins al 28 d’octubre, a les 23.59 hores.

L’objectiu del contracte segueix sent l’arrendament de terrenys situats a la zona d’influència de l’eix comercial i l’illa de vianants del municipi. No obstant això, la principal novetat d’aquest procediment és la reducció de la superfície mínima requerida per a les parcel·les. A partir d’ara, els terrenys candidats podran tenir una superfície mínima de 400 m², en lloc dels 500 m² establerts inicialment.

Els terrenys hauran de complir amb els requisits tècnics especificats en el Plec de prescripcions tècniques particulars (PPTP), i l’Ajuntament podrà arrendar una finca, diverses finques o porcions d’aquestes, fins a un màxim de 53.000 m².

Condicions econòmiques i durada del contracte

El preu d’arrendament de terrenys es manté en un màxim de 266.780,80 euros (IVA inclòs) per a la durada total del contracte, que serà de quatre anys, improrrogables.

Les persones propietàries de terrenys que compleixin els requisits establerts poden presentar les seves propostes fins al 28 d’octubre de 2024, a les 23.59 h. Per a més informació sobre el procediment, consulteu el següent enllaç.

Foto: Una imatge de l’aparcament del passeig de la Sort. / ANNA F, / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This