S’obren tres consultes públiques sobre la modificació dels reglaments d’educació a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/10/2024

L’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria d’Educació, ha obert tres processos de consulta pública prèvia per modificar els reglaments de règim intern de tres centres educatius municipals: l’Escola Municipal de Música, les Llars d’Infants Municipals i l’Escola Municipal de Persones Adultes – Mar de Lletres. El període per a participar en aquestes consultes s’estendrà del 4 al 31 d’octubre de 2024. Aquesta iniciativa busca recollir les opinions i aportacions de la ciutadania i les entitats afectades per tal d’enriquir el procés de modificació normativa.

Consultes públiques obertes

Escola Municipal de Música de Torredembarra

La modificació del reglament es basa en ajustar la nomenclatura de les assignatures, incorporar noves classes, regular la recuperació de les sessions no realitzades i definir aspectes relatius a la matriculació, així com millorar l’estructura organitzativa.

Llars d’Infants Municipals – El Cirerer i Els Gegants de la Torre

L’objectiu principal és adaptar el reglament a les noves directrius del Departament d’Educació i modificar criteris d’admissió i preinscripció d’acord amb les normatives actuals. També es busca actualitzar aspectes administratius per garantir un millor servei a les famílies.

Escola Municipal de Persones Adultes – Mar de Lletres

L’Escola ha sol·licitat la seva oficialització com a centre educatiu reglamentat, pendent de resolució de la Generalitat, i ara es planteja la modificació del reglament per ajustar la nomenclatura dels cursos, incorporar nous criteris de preinscripció i reorganitzar tant l’àmbit docent com administratiu per facilitar l’accés als alumnes.

Com participar

Les persones interessades poden enviar les seves aportacions per correu electrònic a ensenyament@torredembarra.cat durant el termini establert. Els reglaments vigents es poden consultar al Portal de Transparència de l’Ajuntament

Un cop finalitzada la consulta pública, les aportacions rebudes seran analitzades per la Comissió d’Estudi de modificació dels reglaments d’Educació i, després d’aprovar-se al ple municipal, es portarà a exposició pública amb possibilitat de presentar al·legacions.

El regidor d’Educació, José García, ha destacat la importància d’aquestes consultes: “És fonamental escoltar la ciutadania i les famílies perquè ens ajudin a definir millor els serveis educatius municipals. Aquestes modificacions no només busquen adaptar-nos a la normativa vigent, sinó també millorar la qualitat educativa que oferim i fer més accessibles els serveis per a tothom. La participació ciutadana ens permet ajustar-nos a les necessitats reals i fer més efectiva la gestió educativa del nostre municipi.”

Foto: Imatge d’arxiu d’una de les llars municipals de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This