Els Nois de la Torre finalitzen en 27a posició en el Concurs de Castells de Tarragona 2024

REDACCIÓ – Tarragona, 6/10/2024

Els Nois de la Torre han obtingut una magnífica 27a posició en el Concurs de Castells de Tarragona després de la disputa de la segona i tercera jornades aquest cap de setmana. Recordem que la colla torrenca va guanyar la primera jornada, celebrada a la plaça del Castell de Torredembarra el 29 de setembre. La segona victòria consecutiva.

La bona actuació torrenca -amb el 2de7, 7de7a i 5de7a, a més del 5de7 -ha permès als de la camisa blau cel avançar en la classificació a quatre colles que entraven a concurs el dissabte, 5 d’octubre: Xiquets del Serrallo, Colla Jove de Castellers de Sitges, Castellers de Mollet i Castellers d’Esparreguera. En total han pres part en el concurs 42 colles.

A més, els Nois de la Torre ocupaven el 34è lloc del Rànquing Estrella Concurs, un índex classificatori que comptabilitza les tres millors construccions de les cinc millors diades realitzades per cada colla des de l’1 de setembre de 2023 fins el dia 31 d’agost de 2024 i que servia per convocar les colles participants al concurs i va situar els torrencs en la primera jornada.

L’altra colla del Baix Gaià, els Castellers d’Altafulla han acabat en 36a posició han avançat uns de les colles de la segona jornada, els Castellers d’Esparreguera.

Foto: Els Nois de la Torre van guanyar la primera jornada del Concurs de Castells de Tarragona 2024. / NOIS DE LA TORRE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This