La platja del Barri Marítim acull la VII Jornada de convivència de persones cegues amb els seus gossos pigall

REDACCIÓ – Torredembarra, 4/10/2024

Aquest dissabte 5 d’octubre tindrà lloc la VII Jornada de Convivència per a les persones afiliades d’ONCE Catalunya que son usuàries de gossos pigall a la platja del Barri Marítim -entre Cal Bofill i el Club Marítim- de Torredembarra. Està previst que hi siguin uns 20 gossos guia acompanyats dels seus usuaris.

Està organitzada per l’ONCE a Catalunya, en col·laboració amb la Regidoria de Benestar Animal de l’Ajuntament de Torredembarra,  i l’Associació d’Usuaris de Gossos Guia de Catalunya. L’objectiu és gaudir d’un punt de trobada que permeti als afiliats usuaris de gossos pigall estar més a prop, conèixer-se millor i visibilitzar la gran tasca que duen a terme els seus guies.

Assistiran David Bernardo, president del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya; Rafi Pérez i María Sierra López, vicepresidentes del Consell Territorial de l’ONCE Catalunya;  Alba Mestres, presidenta de l’Associació d’Usuaris de Gossos Guia de Catalunya i la directora de l’Escola ONCE del Gos Pigall (FOPG), María Jesús Varela, qui traslladarà informació d’interès sobre l’escola i els seus projectes.

A l’actualitat, a Catalunya hi ha 162 gossos pigall en actiu: 134 a Barcelona, 14 a Tarragona, 13 a Girona i un a Lleida. L’any passat es van lliurar gratuïtament 26 gossos guia nous.

Foto: Dos gossos pigall. / ONCE CATALUNYA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This