Aparcament d’autobusos provisional al costat de l’estació de Torredembarra durant les obres ferroviàries

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/9/2024

Amb motiu de les obres d’ADIF al túnel de Roda de Berà, que interrompen la circulació ferroviària entre Tarragona i Sant Vicenç de Calders, els autobusos que realitzaran el servei alternatiu a Torredembarra faran parada en un nou aparcament provisional situat al costat mateix de l’estació de trens. L’Ajuntament de Torredembarra ha dissenyat i impulsat aquesta intervenció, amb una capacitat màxima per a 9 autobusos, per garantir que els usuaris disposin d’una connexió còmoda i segura durant el període d’interrupció del servei ferroviari, que s’estendrà de l’1 d’octubre de 2024 fins al 2 de març de 2025.

Renfe ha establert un Pla de Transport Alternatiu per a les línies R14, R15, R16, R17 i RT2 de Rodalies de Catalunya, i aquest nou espai servirà com a punt de pujada i baixada dels passatgers que utilitzin el servei d’autobús entre Sant Vicenç de Calders i Tarragona. Aquesta solució temporal permetrà una operació segura i àgil dels autobusos.

L’alcalde de Torredembarra, Vale Pino, ha expressat la seva satisfacció per aquesta col·laboració: “Des de l’Ajuntament hem facilitat la creació d’aquest aparcament provisional d’autobusos. Sabem que l’estació de tren de Torredembarra és un punt clau per a molts usuaris, i el nostre objectiu és garantir que, mentre durin les obres del túnel de Roda de Berà, els torrencs i viatgers en general tinguin una opció el més còmoda i segura possible per continuar els seus desplaçaments. També vull agrair la bona predisposició de Renfe i ADIF per trobar aquesta solució i executar les obres necessàries per adequar el terreny.”

Les obres del nou aparcament, amb una durada prevista de dues setmanes, ja han començat i inclouen la millora del ferm i l’adequació de l’espai per garantir la seguretat i funcionalitat necessàries durant l’operació dels autobusos.

Foto: Ubicació de l’aparcament provisional situat al costat mateix de l’estació de trens.. / AJ, TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This