L’Observatori de la Dona del Partit Popular de Catalunya inicia el curs polític a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/9/2024

Aquest dissabte, 14 de setembre, es va celebrar a Torredembarra l’inici del curs polític de l’Observatori de la Dona del Partit Popular de Catalunya, sota el lema “Som visibles, tenim veu, tenim opinió”. Es destaca la importància de donar visibilitat a la dona enfront d’aquells que la volen limitar i silenciar. Segons la formació, s’ha triat el municipi de Torredembarra com a resposta a un acte que s’anava a celebrar en aquesta localitat, amb ponents que havien promogut la limitació dels drets de les dones de forma àmplia.

L’acte va estar presidit per la vicesecretària i directora de l’Observatori de la Dona del PPC, Núria Gómez, que va presentat el programa i les propostes per a aquest curs.

La senadora del PP Lorena Roldan va ser l’encarregada de fer la clausura de l’acte, que es va iniciar amb les paraules de benvinguda de la secretària local de la formació, Yolanda Ortega. També van intervenir altres càrrecs del partit, com el secretari general provincial, Rafa Luna i la secretària d’Igualtat, Eva Higueras. Entre els assistents, es trobava la diputada Elisa Vedrina.

Foto: Un moment de l’inici de curs de l’Observatori de la Dona del Partit Popular de Catalunya,/ CEDIDA

 

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This