Les biblioteques de Torredembarra amplien els horaris d’obertura al públic

REDACCIÓ – Torredembarra, 7/9/2024

Les biblioteques de Torredembarra obriran, a partir del proper dilluns 9 de setembre, 40 hores i mitja setmanals al públic. Amb comparació l’any passat s’ha incrementat un total de 12 hores i mitja l’horari de servei. L’increment d’obertura busca donar un millor servei el màxim d’hores possibles i pot comportar un creixement d’usuaris, tot i que no és l’objectiu principal.

El regidor de Biblioteca, Daniel Pujol, ha apuntat que la intenció és que els torrencs puguin passar més temps a la Biblioteca Mestra Maria Antònia. Durant el nou curs d’hivern els usuaris podran anar-hi matí i tarda, de dimarts a dijous. A més, estarà oberta els dilluns a la tarda i els divendres i dissabtes al matí. De fet, Pujol ha remarcat que s’ha reajustat l’horari ampliant les hores de més afluència d’usuaris. Això vol dir que s’ha augmentat com a mínim 30 minuts en cada franja, sigui matí o tarda, respecte al 2023.

L’ampliació del servei de la Biblioteca Mestra Maria Antònia implicarà que la de Baix a Mar concentri el seu horari i només obri el divendres a la tarda. Per tant, passarà de 5 a 4 hores. El regidor de Biblioteca ha explicat que s’ha optat per aquesta mesura perquè la primera és més gran i hi ha més població que li pot donar ús. Ara bé, ha assegurat que la biblioteca del barri marítim se centrarà sobretot en els clubs de lectura i en l’ús de l’Associació dels veïns de la zona.

Foto: Una imatge de la biblioteca torrenca. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This