La nova sala infantil de la Biblioteca d’Altafulla s’inaugurarà el 5 de setembre

REDACCIÓ – Altafulla, 26/8/2024

La nova sala infantil de la Biblioteca Municipal d’Altafulla s’inaugurarà el proper dijous 5 de setembre, a les 17.30 hores, en el marc de la Festa Major Petita, com era voluntat de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament per donar a l’espai el reconeixement i la importància que mereix pel servei que prestarà a la població.

Es tracta d’un espai polivalent i diàfan gràcies al mobiliari adquirit, les finestres, que permeten que hi entri força claror, i fins i tot el pati exterior. Les obres han tingut un cost de 70.000 euros, i tant les responsables de la biblioteca com la regidora de Cultura de l’Ajuntament d’Altafulla, Gemma Maymó, les consideraven totalment necessàries perquè fins ara tant la canalla i les seves famílies, com el públic adult, coincidien en el mateix espai.

En la inauguració oficial es farà una mostra de les activitats que la sala acollirà a partir de setembre amb la sessió de contacontes altafullenca Pepi Miró i ‘Les aventures d’en Pepito’, el personatge més estimat pels infants habituals de la Biblioteca d’Altafulla. En finalitzar, hi haurà un berenar pels assistents per posar punt final a la festa.

El desig és que siguin els infants, que seran els usuaris i els encarregats de treure-li tot el profit que sigui possible, els que la inaugurin. En la presentació de la sala, a principis del mes passat, això era inviable perquè la canalla o bé estava de vacances o bé es trobava realitzant alguns dels casals d’estiu que ofereix el municipi, com ha reconegut una de les responsables de l’espai, Sònia Segura.

Aquest, de fet, ha sigut el motiu principal pel qual s’ha apostat per esperar fins a principis de setembre, només uns dies abans de l’inici del nou curs escolar. Amb tot, la sala ha estat operativa des de la seva presentació, entre setmana i dins de l’horari d’estiu de l’equipament. Per tant, alguns nens i nenes ja l’han pogut visitar i fer un tast, per exemple, amb el fons bibliogràfic que té a disposició.

Foto: Una imatge de la nova sala infantil de la Biblioteca Municipal d’Altafulla / AJ. ALTAFULLA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This