ARA FA 25 ANYS l Comencen les obres de l’escola bressol, s’escull Míster Torredembarra i nou títol de l’atleta Youssef El Nasri

JORDI SALVAT

Els darrers dies de juliol de 1999 arrencaven les obres de construcció de la primera escola bressol de Torredembarra en uns terrenys de propietat municipal al camí de l’Era. El pressupost era de més de 320.000 euros. Havia d’oferir 66 places en quatre aules de diferents edats, entre els 0 i 3 anys, a més de serveis comuns, menjador i jardí. Fins llavors, l’educació de 0 a 3 anys es feia a la Fundació Pere Badia, que aquell curs 1998-1999 havia tingut 52 alumnes. L’entrada en servei del nou equipament faria que la Fundació Pere Badia deixés gestionar l’escola bressol i passés a ser municipal. L’objectiu era donar un servei cada cop més demanat per les parelles joves de Torredembarra.

Ígor Granado, Míster Torredembarra

Nou joves de Torredembarra van participar el 12 d’agost de 1999 a la Gala de Míster Torredembarra, que se celebrava al port esportiu. Ígor Granado es va alçar amb el títol de Míster Torredembarra davant d’un miler de persones, que li permetia participar sis dies després a la gala del títol de Míster Catalunya. El segon lloc va ser per David Romero, seguir de Thomas Argant. Els certàmens de bellesa masculina estaven organitzats per Antonieta Agustí Perruquerua-Embassy Management.

El 5 d’agost l’Ajuntament de Torredembarra, amb l’alcalde Santiago Segalà al capdavant, va fer una recepció oficial a l’atleta local Yiussef El Nasri amb motiu de l’obtenció quatre dies abans del títol de campió d’Europa dels 5.000 metres. L’acte es va fer a la sala de plens. Era la segona recepció en poc menys de mig any a El Nasri, que el desembre anterior ja havia estat reconegut pel consistori torrenc després de guanyar el Campionat d’Europa juvenil de cros.

Foto: DIARI DE LA TORRE

Hemeroteca

Tweets recents

Share This