El cicle de ‘Concerts d’estiu’ finalitza amb una resposta molt positiva i amb la previsió d’organitzar futures edicions

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/8/2024

El cicle de “Concerts d’Estiu” celebrat a Torredembarra entre el 30 de juny i el 18 d’agost ha finalitzat amb una resposta molt positiva per part del públic. Amb un total de 582 assistents repartits entre els cinc concerts organitzats, l’esdeveniment ha aconseguit captar l’atenció d’una audiència diversa.

En aquest sentit, el regidor de Cultura, Daniel Pujol, ha explicat que “els Concerts d’Estiu han comptat amb una participació molt diversa que ens ha sorprès gratament. Hem aconseguit oferir un programa musical variat que ha comportat una bona afluència de públic. Estem satisfets de veure com aquests concerts han aconseguit apropar la cultura a un públic nou i divers, i continuarem treballant per oferir propostes culturals que enriqueixin a la Torre.”

Perfil del públic i diversitat d’estils

El públic assistent ha estat majoritàriament persones de 45 anys en endavant. La programació ha inclòs una àmplia gamma d’estils musicals, des de jazz fusió fins a swing i lindy hop, fet que ha permès atraure una audiència plural i donar a conèixer diferents gèneres musicals tant als habitants de Torredembarra com als visitants.

Els concerts es van dur a terme els diumenges 30 de juny, 7 i 21 de juliol, i 4 i 18 d’agost, a l’Espai Cultural Sala del Mar, a les 21 hores, amb una aportació de 5 euros per entrada. La programació va estar formada per Xavi Díaz Grup (jazz fusió), Somnis de poetes (tribut a la cançó catalana d’autor), Tango Sur (cançons ciutadanes del Río de la Plata), Projecte Pixinguinha (xoro i bossa nova) i Swing Fanàtics (swing i lindy hop).

Des de l’organització, que ha anat a càrrec de l’Ajuntament a través de la Regidoria de Cultura, s’explica que aquest cicle de concerts ha fet la seva aportació a l’enriquiment cultural de Torredembarra, oferint una oportunitat per gaudir de música diversa. A més, ha aconseguit atraure públics que habitualment no assisteixen a esdeveniments culturals, incloent persones que han descobert l’Espai Cultural Sala del Mar per primera vegada. També s’ha notat una presència significativa de visitants d’altres localitats, tot i que no es disposa de xifres exactes. Els resultats animen a continuar treballant en l’organització de futures edicions, amb l’objectiu de seguir promovent la diversitat cultural i atraure nous públics a Torredembarra.

Foto: Un dels concerts celebrats aquest estiu a l’Espai Cultural Sala del Mar, / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This