El Festival de Màgia de Creixell debuta amb un gran èxit

 REDACCIÓ – Creixell, 19/8/2024

Durant tot aquest cap de setmana, més de 2.000 persones han passat en algun moment o altre per alguna de les nombroses activitats que s’han ofert al públic en general en aquesta primera edició del Festival Creixell Màgic. Les activitats i els espectacles de carrer s’han omplert completament.

La Gran Gala del Festival Internacional de Màgia Creixell Màgic ha estat del tot espectacular.. Més de 300 persones han omplert el Casal Municipal de Creixell de gom a gom.  Les autoritats municipals encapçalades per l’alcaldessa Montserrat Muñoz Madueño han estat presents a l’esdeveniment. També hi ha assistit la diputada al Congrés dels Diputats per Tarragona Elisa Vedrina.

A l’inici de l’acte, l’alcaldessa de Creixell ha dedicat unes paraules de record a Jordi Llopart, recentment traspassat i que va ser un dels principals impulsors d’aquest Festival Creixell Màgic. També ha dit Muñoz que l’Ajuntament de Creixell va creure en aquest projecte per la joventut, talent i emprenedoria que presentaven els seus promotors.  Tothom ha xalat molt durant dues hores sobretot per la gran qualitat de tots els artistes, amb tots ells hem rigut com mai en un espectacle impressionant.

Les activitats s’han succeït durant el cap de setmana, com la Gala de Cartomàgia, amb el gran Jordi Caps, flamant guanyador del programa televisiu  Got Talent. O Màgia al carrer amb Melanie i el seu espectacle “Per art de màgia”. Melanie és la primera maga del país a crear un espectacle de gran format per a tota la família, guanyadora del concurs organitzat pel Mago Pop, va ser seleccionada com una dels 13 mags i magues del país a Pura Magia de RTVE1 i és professora a l’Escola de Màgia del Mag Lari.

Des del Consistori es treballarà per tal que el Creixell Màgic tingui continuïtat a la vila amb properes edicions.

Foto: Un moment de la Gala de Cartomàgia, amb Jordi Caps. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This