La 1a Trobada de Bèsties de Torredembarra se celebrarà el proper 16 d’agost

REDACCIÓ – Torredembarra, 30/7/2024

La 1a Trobada de Bèsties de Torredembarra es farà el 16 d’agost, davant la Casona, l’Oficina de Turisme, a les 19 hores. Hi participaran: el Drac de Santa Margarida de la Riera de Gaià, el Gall de la Pobla de Montornès, el Drac de Terrassa, la Víbria de Tarragona i la Virgília de Torredembarra.

Després de la plantada, començarà la cercavila de foc, a les 21 hores, amb un recorregut des del carrer Atinents fins al port pel passeig Rafael Campalans. Davant de l’Oficina de Turisme, hi haurà una tanda de lluïment amb la presentació de les bèsties i al final de la cercavila (a la rotonda del port) tindrà lloc una encesa conjunta. Posteriorment, de les 23 a les 3 hores, al pàrquing exterior del port punxarà el Deejay Xart. També hi haurà servei de barra a càrrec de la Virgília, la seva paradeta de marxandatge i la foodtruck del Ristretto de Torredembarra.

Aquesta primera trobada de bèsties que es fa al municipi vol donar a conèixer més bèsties de foc i impulsar aquest tipus de festivitat des del poble. A més, ampliar les zones on es duen a terme.

L’acte l’ha organitzat la Virgília, Bèstia de Foc de Torredembarra, i l’Ajuntament, a través de la Regidoria de Turisme. També hi ha donat suport la Diputació de Tarragona i hi ha col·laborat la Food Truck – Ristretto de Torredembarra.

Foto: Imatge d’arxiu de la Virgília de Torredembarra. / ANNA F. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This