Creixell celebra el dia del seu patró amb la tradicional processó

REDACCIÓ – Creixell, 25/7/2024

El 25 de juliol és Sant Jaume, patró  de Creixell, i la localitat ha tornat a sortir en processó pels carrers del nucli històric, tal i com mana la tradició religiosa i festiva creixellenca. Les autoritats municipals encapçalades per l’alcaldessa Montserrat Muñoz, han anat des de l’ajuntament fins a l’església acompanyats del Ball de Diables de Creixell i de la Cobla Cossetània de Tarragona. La Coral Sant Jaume de Creixell ha cantat la Missa.

Allí a la porta de l’esglèsia, tota la comitiva de la Corporació Municipal, la Jutgessa de Pau i el Cap de la Policia Local han estat rebuts per Mossèn Pep, Rector de Creixell.  S’ha fet l’Ofici Solemne de Festa Major i després la Processó de Sant Jaume pels carrers de la Vila, amb molta participació de la feligresia creixellenca.

La imatge de Sant Jaume ha processionat pels carrers del nucli històric portada a les espatlles per quatre creixellencs.

Els membres del Ball de Diables de Creixell han integrat el tradicional Seguici Popular. La Coral Sant Jaume de Creixell ha cantat la Missa i els Goigs de Sant Jaume de Creixell.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This